Ni betyder mest!♥

















//Thea


Träning!

Heej! Är hemma från min träning nu! Tränar Tisdagar & Torsdagar, Har så himla dålig kondis så det är bra! Vi sprang 10 varv! Ett varv=1,5 km. Gick bra! Känner mig ovanligt pigg! Nu jävlar ska jag bli riktigt vältränad! :D Ska å en snygg mage till sommaren! Sen ska jag sola MASSOR! Woho, det blir perfa! (y) Sitter och försöker ringa till Ida nu (http://idaworld.blogg.se/) Men hon svara inte, Så Ida riing mig nuu! Kolla in hennes blogg btw, 7kt bra! :D Jaja, Ska duscha nu och dricka en kall smoothie sen! Mumsigt! På Lördag & Söndag blirre Grönan med Nikki! Vilka ska dit? :D Har ju beställt guldkort, Älskar er, Mamma & Pappa!♥ Har btw en blogg med henne checka! ------> http://teamhavre.blogg.se/ <----- Ska berätta en riktigt tråkig sak... Pyssling ska flytta.. Till Ösmo, Inte så långt bort men måste sluta sköta henne... Åh kommer aldrig glömma den ponnyn.♥ Ponnyn med vilja av stål, Men också ett hjärta av guld, ÄLSKAR DIG!♥








(Kommer dyka upp ett långt inlägg om henne på bloggen, Så håll utkik!)
//Thea

Gårdagens ridpass

Gårdagens ridpass på Negrita
Nikita följde med som fotograf, Bestämde att vi skulle hoppa! Vi började med uppvärming, Lite ställning och så på volter. Sen hoppade vi ett lågt kryss. Sen skulle vi hoppa studts, Hon blev jättepigg och började galoppera fast hon skulle trava, Gissa vad som hände? Hon snubblade en gång och jag kom ur balans, Sen snubblade hon en gång till och jag ramlade av! Men det gick bra iallafall! ;) Sen hoppade vi samma stutds igen och då gick det bättre. Sen hoppade vi en liiten bana, Det gick suuper! Ví avlutade med att hoppa ett hinder på 70 cm! Det gick bra! Sen hoppade vi ett hinder på 40 cm. Sen så skrittade vi ut i skogen en sväng! Ridpasset på en 7,8/10.


//Thea

Ögongodiiiis

Ouff, Bara jag som tycker Josh Hutcherson (stavning) Som spelar Peeta Mellark i Hungerspelennär skiitsnygg!


Negrita!

Bilder av Ägaren Rosita!


Skuuuulan

Hejj, Ska Tagga till skolan nu ;( Först Skolpolis tills 08:15 sen sovmorgon till 09:20! Men iallafall, Efter skolan åker jag hem och byter om, Sen åker jag till Nigrita! Men bloggar mer senare!
//Thea


You've got that One thing!♥

Shululu
Haha normail chey hära.
Aa, Men tänkte berrätta om hur min vecka kommer se ut!

Måndag: Rida Nigrita!
Tisdag: Va med nån kompis, Mycket bloggning!
Onsdag: Rida, Ågesta
Torsdag: Vet inte!
Fredag: Kanske Västerås med Alice
Lördag: Antingen Västerås eller Grönan med Alice och Olivia! :D
Söndag: Antingen Västerås eller bara chilla hemma!

Vad ska ni göra då? :)



//Thea

Hemma!

Hellu!
Är hemma nu! Har inte så mycket och blogga om ge tips? Den som kommer med bäst tips får en FET länk! :D


Gammal bild!¨

//Thea

Godmorgon!

Goodmorning Sweeties!
Har sovit gott? Det har jag just nu håller jag på och fixar mig i Alice badrum sen får vi se vad vi ska göra! Bloggar mer sen!

Pyssling

//Thea


alice härA! :D

tja!

Jag heter alice o är 12 år, fyller 13 i augusti ;)
jag rider på samma stall som thea (ågesta) och jag har ridit i ungefär 5-6 år :) min moster bor bredvid ett stuteri och min morbrors fru jobbar på det stallet ;) det ligger i västerås och heter askö stuteri. där finns det den sötaste araben ni nånsin har sett! Etelka heter hon, hon är en brun liten mullig arab med en liten bläs :3 <3 hon har tävlat arabgalopp, hoppning och dressyr (hehe tror ja..) hon är iallafall BÄST!<3 jag har en "liten" leonberger som heter Zelda. Hon är 10 månader ;) jag har en blogg med min kompis Olivia (som thea länkade förut) jag tycker även om att jobba i photoshop och att göra typ headers m.m (jag gjorde theas header) hehe det var den första jag gjorde :P men de va väl lite om mig.   
nu kommer lite bilder ;)

Etelka bebis<3

Suddig bild på Zelda :P<3

Sleepover

Tjenare, hoppar studsmatta med Alice, Alice har även gjort headern, (www.randomsims3.bloggplatsen.se) Ska fixa med designen imorn! Hon ska även gästblogga sen, Men vi hörs sen, Ciao!


Du är perfekt!♥


HAHAHA mobba inte, Twister igår på Grönan! xD



-Thea

Casper



//Thea


This is love!♡


























Woppaa!

Shoo
Har precis duschat och tvättat håret, Igår drog jag, Melika och Olivia till Grönan, Olivia hade Guldkort så hon kom in på en gång. Jag och Melika hade typ 800 nummer kvar tills det var våran tur.. Men vi hittade lappar på marken så då gick det snabbare, Men det var så mycket folk å jag hann inte fram till min kassa i tid, Hon bah: du kom försent, Bättre lycka nästa gång. Jag blev så J*vla sur så jag gick och sa till en vakt och då fick jag gå till en annan kassa och då fick jag mitt åkband och Entrébiljett. Som tur är var det konsert med LMFAO så det var därför det var så lång kö, Sen åkte vi lite allt möjligt, Har inte varit där på asslänge och Twister är min favorit! ;D Aja, Ska kanske åka dit nästa helg igen med nån! Och MÅNGA gånger i sommar, Ska kanske köpa Guldkort nästa år! Aja idag ska jag sova hos Alice, Vi ska sova på henne altan och stutsa stutsmatta, Hihi! Kommer bli awesome! Alice har även Photoshop så vi ska kanske göra en header också! :D åå mitt liv är heelt underbaart just nu!♥ Hare bra sweeties!

Jag och Nigrita!

//Thea

Mobilblogg!

Hejsan!
Är i skolan nu! Ska fix med headern och det när jag hem! Ska sova hos Alice imorn, Det blir kuligt! (y) Men iallafall, Ni får några bilder så hörs vi senare!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3520805/images/2012/pic_201146717.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3520805/images/2012/pic_201146719.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3520805/images/2012/pic_201146722.jpg" class="image">


Välkommen till min nya blogg!

Hej!
Mitt namn är Thea W. Mogestedt och jag bor i Stockholm tillsammans med mina föräldrar, Vänner, Skötponny och medryttarhäst! Jag lever för hästar! Jag har ridit runt 7-8 år på Ågesta Ridskola. Har haft många sköthästar där! Nu har jag en skötponny som heter Pyssling, Hon är världens sötaste shettlandsponny! Busig, Pigg, Glad och speciell! Jag ska börja köra henne snart då hon är alldeles för liten att rida på! Händer att jag sitter på henne en liten stund i skogen då och då. En dag så var jag med min bästavän Nikita ute i Tungelsta (Hon hade en medryttarhäst där) Jag ledde Pyssling och hon red Pokémon, Då kom det en stoor häst in i paddocken, Hon stod på granngården! Ägaren tyckte synd om mig eftersom jag inte kunde rida Pyssling så jag fick rida hennes häst, Jag blev kär! Hon var såå underbar! Sen blev jag medryttare på henne! Hennes namn är Nigrita. Nigrita är 20 år men hon är pigg, Glad och älskar att hoppa! Hon är 1.63 cm hög! Planen är att jag ska komma ut och tävla henne lite så småning om! Jag gillar även att fota som jag gör med min Canon Powershot SX1 IS, Tänk på att jag skiter fullständigt i negativa kommentarer, Dom tas helt enkelt bara bort!
Jag är även ett STORT fan av One Direction!




Nigrita!

Pyssling

-Thea


RSS 2.0